SEO pagina.

Carport.

Wilt u uw auto tegen uiteenlopende factoren als hevige weersomstandigheden beschermen? Dan is een carport de oplossing waarnaar u op zoek bent. Wanneer u geen garage heeft, maar wel een overdekte parkeerplaats voor uw wagen wenst, plaatst GardenzLife voor u een carport geheel naar uw wensen. 

Deze kunnen wij zowel tegen uw woning als vrijstaand plaatsen. Bovendien kunt u de aanbouw of overkapping ook voor andere doeleinden gebruiken. Bijvoorbeeld om een schaduwrijk stukje terras in uw tuin mee te creëren. Met het multifunctionele karakter van een carport kunt u alle kanten op.

Aluminium carport, hierdoor kunt u gemakkelijk uw auto stallen
Altijd de beste kwaliteit

GardenzLife is niet de goedkoopste. Wèl de beste. Bij de kwaliteit die wij garanderen hoort het allerbeste materiaal dat er op de markt beschikbaar is. Daarnaast heeft GardenzLife enkel monteurs in dienst met aantoonbaar portfolio.

Altijd maatwerk

Geen enkele veranda, terrasoverkapping of carport is hetzelfde. En bij ieder verschillend huis zijn er aspecten waar we op moeten letten. Daarom is iedere veranda bij ons 100% maatwerk.

Geen wachttijden

Een droom wilt u het liefst zo snel mogelijk realiseren. Daarom werkt GardenzLife niet met onnodige wachttijden. Uw aanvraag wordt op dezelfde dag behandeld, waarna onze medewerkers binnen 1 werkdag contact met u opnemen.

Het juiste adres voor een duurzame, onderhoudsarme carport op maat.

Bij GardenzLife bent u aan het juiste adres voor een aluminium carport. Dit materiaal heeft zijn sterke eigenschappen inmiddels ruim bewezen en wordt vanwege zijn duurzaamheid voor een alsmaar toenemend aantal bouwprojecten gebruikt. 

Naast die lange levensduur is ook het onderhoudsgemak voor veel woningeigenaren een belangrijk pluspunt. Een aluminium carport zorgt ervoor dat uw auto geen schade ondervindt van weersomstandigheden als hagel, maar ook bijvoorbeeld vallende takken door storm en vogelpoep. Bovendien kunt u dankzij deze carport altijd droog naar uw auto lopen.

Wat zijn de voordelen van een overkapping voor uw auto?.

Het mag inmiddels duidelijk zijn dat een aluminium overkapping voor uw voertuig -behalve een auto kan dat natuurlijk ook een motor, scooter of fiets zijn- samengaat met talrijke voordelen. Gemakshalve zetten wij deze voor u op een rijtje:

  • Uw auto staat veiliger en heeft minder kans op beschadigingen door onder andere weersinvloeden als hagel en fel zonlicht.
  • Omdat uw auto droog staat, haalt ook u geen nat pak wanneer u deze nodig heeft.
  • Dankzij de beschutte standplaats hoeft u uw auto in de winter minder snel te krabben.
  • De carport vertraagt de snelheid waarmee uw auto in de warme zomermaanden opwarmt. Plaats moeten nemen in een auto die tot meer dan 40 graden is opgewarmd, wordt zo een stuk minder waarschijnlijk.
  • Multifunctioneel karakter: met een carport beschermt u uw auto, maar ook fiets, motor of scooter. Ook kunt u deze gebruiken als overkapping voor uw zwembad of jacuzzi, of als beschutte plek in de zomer of bij slecht weer.

Een kwalitatieve aanpak met een duurzaam resultaat.

Wanneer u een carport laat plaatsen, of dat nu om een aanbouw of een vrijstaande variant gaat, wilt u daar zo lang mogelijk profijt van hebben. Bij GardenzLife kunt u erop rekenen dat de nauwkeurige werkwijze van onze monteurs en de kwalitatief hoogwaardige materialen die wij gebruiken tot een maximaal duurzaam resultaat leiden. 

Opmeting en montage worden uitgevoerd door ervaren monteurs. U krijgt op uw carport tien jaar fabrieksgarantie. GardenzLife is niet de goedkoopste, maar wel de beste. Wij werken enkel met gekwalificeerde professionals en het beste materiaal dat op de markt verkrijgbaar is.

De gunstige eigenschappen van aluminium.

GardenzLife is dé specialist in de montage van aluminium carports. Dat men dit materiaal in steeds meer toepassingen gebruikt, is niet verwonderlijk.
  • Aluminium is licht en onderhoudsvriendelijk
  • Aluminium heeft een lange levensduur
  • Maatwerk behoort altijd tot de mogelijkheden

Bovendien is een aluminium carport een veel voordeligere oplossing dan de bouw van een garage. Niet alleen wat betreft de montage zelf, maar ook het toekomstige onderhoud.
Aluminium carport, hierdoor kunt u gemakkelijk uw auto stallen

Een levensduur van 25 jaar.

Wanneer u op zoek bent naar een oplossing die u hoogwaardige kwaliteit en tegelijkertijd gemak oplevert, is de keuze voor een aluminium carport de juiste. Aluminium heeft geen onderhoud nodig. 

Het duurzame materiaal roest niet en trekt, in tegenstelling tot hout, geen insecten of schimmels aan. Behandeling met een beschermende laag als beits of was is dus niet nodig. Het enige wat u hoeft te doen, is de carport zo’n twee keer per jaar schoonmaken. Dit doet u met een reguliere allesreiniger, groene zeep of schoonmaakzijn. Uw carport heeft een levensduur van ongeveer 25 jaar.

Bij GardenzLife is uw carport altijd maatwerk
Iedere woning en iedere woningbezitter is weer anders. Daarom is ook geen enkele carport hetzelfde. Bij GardenzLife hebben we oog voor de uniciteit van elke situatie en uw wensen als klant. Daarom is een carport, of dat nu een aanbouw of een vrijstaand exemplaar is, bij ons altijd 100% maatwerk.

Aanbouw of vrijstaande carport?.

Wanneer u heeft besloten dat een carport de oplossing is waarnaar u op zoek bent, rijst de vraag of u een exemplaar wenst dat vastzit aan uw woning of dat uw voorkeur uitgaat naar een losstaande variant. De uiteindelijke keuze is afhankelijk van uw smaak én de ruimte die u tot uw beschikking heeft. In de meeste gevallen kiest men ervoor het bouwwerk tegen de gevel te plaatsen. 

Zo maakt u optimaal gebruik van de ruimte die u heeft en vormt de aanbouw een esthetisch geheel met uw woning. Het plaatsen van een losstaand exemplaar kost meer tijd en is wat duurder. Dergelijke carports dienen namelijk met een aparte constructie stevig op de grond te worden bevestigd.

Vergunningsvrij bouwen
In de meeste gevallen kunt u een carport vergunningsvrij laten plaatsen, of deze nu voor, achter of naast uw woning komt te staan. Om zonder een bouwvergunning aan de slag te gaan, dient het bouwwerk aan twee vereisten te voldoen:

  • De totale oppervlakte mag niet meer dan 30 vierkante meter beslaan
  • De hoogte mag niet meer dan 3 meter zijn.
Aluminium carport, hierdoor kunt u gemakkelijk uw auto stallen
Aluminium carport, hierdoor kunt u gemakkelijk uw auto stallen

Montage door een ervaren professional.

Bij een carport denkt men vaak aan een eenvoudige constructie van vier palen en een dak. Echter komt er in de praktijk veel meer bij kijken dan doorgaans wordt aangenomen. Aangezien u uw auto onder dit bouwwerk plaatst en er wellicht ook zelf onder zult plaatsnemen, wilt u geen risico op een zwakke constructie lopen. 

Daarom laat u deze klus het beste over aan een professional. De prijzen van onze carports beginnen bij €2700,-. Kiest u voor aanvullende opties, zoals bijvoorbeeld spotjes, dan stijgt deze prijs.

100% tevredenheidsgarantie
Sinds zijn oprichting heeft GardenzLife al honderden veranda’s, carports en glazen schuifwanden geplaatst. Onze monteurs hebben ervaring met carports in alle mogelijke vormen en maten. Wij staan voor service, kwaliteit en luxe ontwerpen en hanteren de unieke tevredenheidsgarantie. 

Wij beschouwen onze klus pas als succesvol afgerond wanneer u dat ook vindt. Wilt u ook zorgeloos van een carport kunnen genieten? Vraagt u dan vrijblijvend een offerte aan, of neemt u contact met ons op voor meer informatie over de montage van een luxe carport.