Carports.

Uw auto beschermen tegen schadelijke weersomstandigheden zoals hagel, vallende takken en vogelpoep èn de stromende regen ontlopen in de ochtend? Dan is een carport de perfecte oplossing voor uw woning!
0 +
Projecten gerealiseerd
0 +
Jaar ervaring
0 %
Tevredenheidsgarantie
Aluminium carport, hierdoor kunt u gemakkelijk uw auto stallen

Waarom een carport?.

Een carport van aluminium heeft vele voordelen voor uw woning, naast de lange levensduur en het onderhoudsgemak beschermt een carport uw auto tegen schadelijke weersomstandigheden. Regen in de herfst en sneeuw en ijs in de winter kunnen uw auto namelijk flink beschadigen, dit is zonde en onnodig! Een bijkomend voordeel van een carport is het droog naar je auto kunnen lopen in de stromende regen en de toevoeging van een droge plek om bijvoorbeeld fietsen en een aanhanger kwijt te kunnen. 

Aluminium carport, hierdoor kunt u gemakkelijk uw auto stallen

Portfolio.

Sinds de oprichting hebben wij al meer dan 100 carports succesvol mogen plaatsen in alle vormen en maten! Wij kunnen jou uitstekende service, kwalitatieve materialen en luxe ontwerpen garanderen.

100% tevredenheid garantie.

Wij vinden we het erg belangrijk dat u 100% tevreden bent met uw carport. Daarom bieden wij ook een unieke tevredenheid garantie. Bent u niet tevreden met het geleverde resultaat? Dan doen wij er àlles aan om u alsnog 100% tevreden te krijgen.

Monique van Geel

5/5

2022

- Helmond

Een fantastische ervaring met deze organisatie! Komen afspraken na, zijn vriendelijk en denken mee. Niets is ze teveel en alles met een glimlach! Wij zijn zeer positief verrast! Deze mensen geven je als klant een WoW ervaring.

Thea Bisschop

5/5

2022

- Winschoten

Snelle harde werkers en netjes!
Ook hartstikke aardig en als er wensen zijn kun je zo me ze doornemen,echt top!

Ingrid Ducaneaux

5/5

2022

- Vlaardingen

Vakmannen

voordelen op een rij.

Met de carports van GardenzLife krijgt u geen schade meer op de auto door vallende takken of schadelijk weer. Opmeting en montage wordt gedaan door ervaren monteurs, hiermee bent u dus gegarandeerd van langdurig plezier van uw carport.

Aluminium veranda, luxe en moderne tuinkamer
Aluminium veranda, luxe en moderne tuinkamer

Heb je nog vragen?

Wij begrijpen het als u nog vragen heeft over het plaatsen van een carport. Het is immers een grote aankoop, waarvan u gegarandeerd wil zijn van een goedlopend proces. Wij hebben de meest gestelde vragen voor u op een rij gezet. Staat uw vraag er niet bij? Neem contact met ons op via: 085 087 23 09

Een carport van GardenzLife start vanaf €2700. Houd er rekening mee dat deze prijs kan stijgen door aanvullende opties zoals een luxe aluminium wand, spotjes of laadpaal voor je elektrische auto.

De meeste carports zijn vergunningsvrij of licht bouwvergunning plichtig. De woning wetgeving in Nederland schrijft dat carports binnen de categorie van vergunningsvrije bouwwerken vallen. Dat geldt zowel als de carport voor, naast of achter het huis staat.

Het is mogelijk om een carport te plaatsen zonder bouwvergunning. De oppervlakte van de carport mag niet groter zijn dan 30m2 en de hoogte niet hoger dan 3 meter

Benieuwd naar
de laatste tuin inovaties.

Meer informatie nodig? Download dan snel onze brochure voor meer informatie over onze producten!

Gratis Brochure