Binnen 14 werkdagen monteren
Betaal na plaatsing
Geen inmeet- & voorrij kosten
De beste kwaliteit
Previous slide
Next slide

Carports.

Uw auto beschermen tegen schadelijke weersomstandigheden zoals hagel, vallende takken en vogelpoep èn de stromende regen ontlopen in de ochtend? Dan is een carport de perfecte oplossing voor uw woning!
0 +
Projecten gerealiseerd
0 +
Jaar ervaring
0 %
Tevredenheidsgarantie
Aluminium carport, hierdoor kunt u gemakkelijk uw auto stallen

Waarom een carport?.

Een carport van aluminium heeft vele voordelen voor uw woning, naast de lange levensduur en het onderhoudsgemak beschermt een carport uw auto tegen schadelijke weersomstandigheden. Regen in de herfst en sneeuw en ijs in de winter kunnen uw auto namelijk flink beschadigen, dit is zonde en onnodig! Een bijkomend voordeel van een carport is het droog naar je auto kunnen lopen in de stromende regen en de toevoeging van een droge plek om bijvoorbeeld fietsen en een aanhanger kwijt te kunnen. 

Gerealiseerde droomprojecten.

Sinds de oprichting hebben wij al meer dan 100 carports succesvol mogen plaatsen in alle vormen en maten! Wij kunnen jou uitstekende service, kwalitatieve materialen en luxe ontwerpen garanderen.

The Cube

Het moderne, kubistische design zorgt namelijk voor een èchte eyecatcher in uw tuin.

Aluminium veranda

Deze aluminium veranda zorgt voor extra luxe in uw tuin. Deze tuinkamer is te gebruiken in alle 4 seizoenen van het jaar.

Veranda met screens

Met deze elektrische screens wordt uw veranda compleet gemaakt. Super handig natuurlijk als de zon volop aan het schijnen is

Maartje Vergeer

5/5

2023

We zijn heel tevreden met de serre overkapping die we bij GardenzLife hebben aangeschaft. Het contact verliep prettig, altijd bereikbaar voor vragen. De overkapping kon na een week al geplaatst worden en is prachtig van kwaliteit. We kregen aan het einde van de plaatsing nog een bosje bloemen en flesje drank. Een warm gebaar.

Karel Sterrenburg

5/5

2023

Goede service en duidelijke informatie gekregen. Jullie brochure is perfect, kort en duidelijk. Snelle levering en zichtbare kwaliteit. Nu hoeven we alleen maar ervan te genieten, kom maar op met die zon.

PatenCin de Groot

5/5

2023

Prima prijs kwaliteit verhouding. Prima kerels.

Monique van Geel

5/5

2022

- Helmond

Een fantastische ervaring met deze organisatie! Komen afspraken na, zijn vriendelijk en denken mee. Niets is ze teveel en alles met een glimlach! Wij zijn zeer positief verrast! Deze mensen geven je als klant een WoW ervaring.

Thea Bisschop

5/5

2022

- Winschoten

Snelle harde werkers en netjes!
Ook hartstikke aardig en als er wensen zijn kun je zo me ze doornemen,echt top!

Ingrid Ducaneaux

5/5

2022

- Vlaardingen

Vakmannen

100% tevredenheid garantie.

Wij vinden we het erg belangrijk dat u 100% tevreden bent met uw carport. Daarom bieden wij ook een unieke tevredenheid garantie. Bent u niet tevreden met het geleverde resultaat? Dan doen wij er àlles aan om u alsnog 100% tevreden te krijgen.

Zonwering & Screen

The Cube

Pergola

Aluminium veranda, luxe en moderne tuinkamer

Veranda’s

Mira DeLuxe

Overige diensten.

GardenzLife is uw specialist in het transformeren van uw tuin met o.a. veranda’s, terrasoverkappingen en carports. Laat uw droom nu werkelijkheid worden.

Hoeveel kost een carport?

Een carport van GardenzLife start vanaf €2700. Houd er rekening mee dat deze prijs kan stijgen door aanvullende opties zoals een luxe aluminium wand, spotjes of laadpaal voor je elektrische auto.

Waar mag ik een carport plaatsen?

De meeste carports zijn vergunningsvrij of licht bouwvergunning plichtig. De woning wetgeving in Nederland schrijft dat carports binnen de categorie van vergunningsvrije bouwwerken vallen. Dat geldt zowel als de carport voor, naast of achter het huis staat.

Hoe groot mag een carport zijn zonder bouwvergunning?

Het is mogelijk om een carport te plaatsen zonder bouwvergunning. De oppervlakte van de carport mag niet groter zijn dan 30m2 en de hoogte niet hoger dan 3 meter

Heb je nog vragen?

Heeft u vragen over het plaatsen van een veranda, terrasoverkapping, carport of glazen schuifwanden? Neem gerust contact op met een van onze medewerkers.
Zij helpen u graag verder!

info@gardenzlife.nl
+316 52 73 1905

Benieuwd naar
de laatste tuin inovaties.

Meer informatie nodig? Download dan snel onze brochure voor meer informatie over onze producten!

Gratis Brochure