Glazen Schuifwand.

Wil jij ongeacht de weersomstandigheden kunnen genieten van jouw veranda? Met glazen schuifwanden scherm jij jouw (bestaande) overkapping eenvoudig af waardoor je minder afhankelijk bent van het weer. Dat is pas ècht genieten, zelfs in de koudere periodes.
0 +
Projecten gerealiseerd
0 +
Jaar ervaring
0 %
Tevredenheidsgarantie
Glazen schuifwanden, helder glas + railsysteem

Breng uw veranda tot leven.

De glazen schuifwanden van GardenzLife brengen uw veranda/terrasoverkapping tot leven. Met onze luxe glazen schuifwanden heeft u geen last meer van nare weersomstandigheden. De glazen schuifwanden van GardenzLife zijn van de allerbeste materialen, daarom geven wij standaard 10 jaar fabrieksgarantie.

Glazen schuifwanden, helder glas + railsysteem

Portfolio.

Sinds de oprichting van GardenzLife hebben we al 250+ glazen schuifwanden mogen plaatsen. In ons portfolio kunt u onze prachtige resultaten bekijken ter inspiratie!

100% tevredenheid garantie.

Bij GardenzLife vinden we het erg belangrijk dat u 100% tevreden bent met uw glazen schuifwanden . Wij bieden daarom ook een unieke tevredenheidsgarantie. Bent u niet tevreden met het geleverde resultaat? Dan doen wij er àlles aan om u alsnog 100% tevreden te krijgen.

Monique van Geel

5/5

2022

- Helmond

Een fantastische ervaring met deze organisatie! Komen afspraken na, zijn vriendelijk en denken mee. Niets is ze teveel en alles met een glimlach! Wij zijn zeer positief verrast! Deze mensen geven je als klant een WoW ervaring.

Thea Bisschop

5/5

2022

- Winschoten

Snelle harde werkers en netjes!
Ook hartstikke aardig en als er wensen zijn kun je zo me ze doornemen,echt top!

Ingrid Ducaneaux

5/5

2022

- Vlaardingen

Vakmannen

voordelen op een rij.

Met de glazen schuifwanden van GardenzLife geniet u het hele jaar door van het buitenleven. Door onze ervaren monteurs en uitstekende materialen bent u gegarandeerd van langdurig plezier van uw glazen schuifwand

Aluminium veranda, luxe en moderne tuinkamer
Aluminium veranda, luxe en moderne tuinkamer

Heb je nog vragen?

Wij begrijpen het als u nog vragen heeft over het plaatsen van een glazen schuifwand. Het is immers een grote aankoop, waarvan u gegarandeerd wil zijn van een kwalitatief product. Wij hebben de meest gestelde vragen voor u op een rij gezet. Staat uw vraag er niet bij? Neem contact met ons op via: 085 087 23 09

De frames van de glazen schuifwanden van GardenzLife hebben we in 3 verschillende kleuren; crème, zwart en antraciet.

Bij GardenzLife zorgen we ervoor dat de levertijd maximaal 6 weken is. Halen we dit niet? Dan krijgt u de glazen schuifwanden gratis!

Voordat wij de schuifwanden plaatsen, moeten we natuurlijk alle maten tot op de millimeter exact meten. Het inmeten van jouw schuifwanden doen wij zonder kosten!

Benieuwd naar
de laatste tuin inovaties.

Meer informatie nodig? Download dan snel onze brochure voor meer informatie over onze producten!

Gratis Brochure