Pergola.

Heerlijk overkapt in uw achtertuin zitten zonder ruimte in te leveren? Kies en stel uw pergola volledig op maat samen zodat deze naadloos aansluit op de rest van uw woning en tuin.
0 +
Projecten gerealiseerd
0 +
Jaar ervaring
0 %
Tevredenheidsgarantie
Pergola GardenzLife, lamellendak

Breng uw tuin tot leven.

Heerlijk overdekt in uw achtertuin zitten maar het echte tuin gevoel behouden? Dan is een pergola dè oplossing voor uw achtertuin! Creëer uw nieuwe favoriete plekje in de achtertuin met een pergola van GardenzLife. Gaat u samen met uw vrienden in de achtertuin genieten of komt u helemaal tot rust in uw eentje met een hapje en een drankje? Stel uw eigen pergola volledig zelf samen door middel van onze handige widget. Heeft u advies of hulp nodig? Neem dan contact op, wij helpen u graag!

Pergola GardenzLife, lamellendak

Portfolio.

Sinds de oprichting van Gardenzlife hebben wij al meer dan 250 huishoudens blij gemaakt met een prachtige pergola op maat! En met succes, door het leveren van kwalitatieve en luxe materialen kunnen wij onze 100% klanttevredenheid in stand houden. Dit is ook de reden dat we met een 10 beoordeeld worden op Google.

100% tevredenheid garantie.

Uw ervaring met Gardenzlife is erg belangrijk voor ons. Wij doen er alles aan om u tevreden te houden en garanderen dit met onze 100% Tevredenheidsgarantie. Daarbovenop kunnen wij u 10 jaar fabrieksgarantie geven zonder extra kosten! Dat is pas service.

Monique van Geel

5/5

2022

- Helmond

Een fantastische ervaring met deze organisatie! Komen afspraken na, zijn vriendelijk en denken mee. Niets is ze teveel en alles met een glimlach! Wij zijn zeer positief verrast! Deze mensen geven je als klant een WoW ervaring.

Thea Bisschop

5/5

2022

- Winschoten

Snelle harde werkers en netjes!
Ook hartstikke aardig en als er wensen zijn kun je zo me ze doornemen,echt top!

Ingrid Ducaneaux

5/5

2022

- Vlaardingen

Vakmannen

voordelen op een rij.

Uw nieuwe pergola van GardenzLife zorgt voor meer sfeer in de achtertuin zonder hier ruimte bij in te leveren. Na een plaatsing van uw pergola door een van onze monteurs garanderen wij jarenlang plezier!

Aluminium veranda, luxe en moderne tuinkamer
Aluminium veranda, luxe en moderne tuinkamer

Heb je nog vragen?

Het aanvragen van een op maat gemaakte pergola neemt veel vragen met zich mee. Mochten er nog onduidelijkheden zijn staan hier een aantal vragen die wij het vaakste horen. Mocht u nog wat onduidelijk vinden dan kunt u altijd contact opnemen met een van de professionals die voor u klaar staat.

U heeft al een gloednieuwe, op maat gemaakte pergola vanaf €?, inclusief montage en inmeten. Deze prijs kan oplopen door bijvoorbeeld grotere afmetingen, opties als LED verlichting of zonwering en glazen schuifwanden.

Het inmeten van een pergola vereist precisie tot op de millimeter, gelukkig zijn onze monteurs hier experts in èn is dit volledig gratis voor u!

U heeft de pergola, na aanvraag, tussen de 2 en 6 weken in uw achtertuin staan! Staat de pergola niet binnen 6 weken in uw achtertuin? Dan plaatsen wij de pergola helemaal gratis.

Benieuwd naar
de laatste tuin inovaties.

Meer informatie nodig? Download dan snel onze brochure voor meer informatie over onze producten!

Gratis Brochure