SEO pagina.

Met een overkapping aan huis uw leefruimte vergroten.

Voor een overkapping aan huis, ook wel een veranda genoemd, bent u bij GardenzLife aan het juiste adres. Onze vakmensen realiseren voor u een constructie die naadloos aansluit bij de rest van uw woning. Tot een overkapping aan huis kunt u om meerdere redenen besluiten. Wat uw beweegreden ook is, wij luisteren in een eerste gesprek goed naar uw wensen en vervaardigen vervolgens een ontwerp op maat. Extra opties, zoals glazen schuifwanden, ledverlichting en zonwering behoren tot de mogelijkheden.

Altijd de beste kwaliteit

GardenzLife is niet de goedkoopste. Wèl de beste. Bij de kwaliteit die wij garanderen hoort het allerbeste materiaal dat er op de markt beschikbaar is. Daarnaast heeft GardenzLife enkel monteurs in dienst met aantoonbaar portfolio.

Altijd maatwerk

Geen enkele veranda, terrasoverkapping of carport is hetzelfde. En bij ieder verschillend huis zijn er aspecten waar we op moeten letten. Daarom is iedere veranda bij ons 100% maatwerk.

Geen wachttijden

Een droom wilt u het liefst zo snel mogelijk realiseren. Daarom werkt GardenzLife niet met onnodige wachttijden. Uw aanvraag wordt op dezelfde dag behandeld, waarna onze medewerkers binnen 1 werkdag contact met u opnemen.

Specialist in aluminium overkappingent.

Een overkapping aan huis komt vast te zitten aan uw woning en wordt dus gedeeltelijk door de gevel van uw huis ondersteunt. Deze draagt samen met de palen, ook wel staanders genoemd, de constructie. Wanneer u besluit dit aan uw woning toe te voegen, heeft u verschillende opties. Bijvoorbeeld wat betreft materiaal. Bij GardenzLife zijn we specialist in aluminium overkappingen, eventueel met glazen schuifwanden. Aluminium is een duurzaam en onderhoudsvriendelijk materiaal. Dankzij de strakke vormen komen overkappingen van dit materiaal in iedere tuin goed tot hun recht.

Het hele jaar door nog meer van uw woning genieten.

Met de veranda’s van GardenzLife komt u tuin nog meer tot leven. Benieuwd naar de mogelijkheden? Die zijn bijna eindeloos te noemen. Op basis van uw wensen gaan onze vakmensen aan de slag met het ontwerp van uw overkapping aan huis. We zorgen ervoor dat deze naadloos aansluit bij uw woning, interieur en tuin. Met een constructie als deze geniet u het hele jaar door extra van uw woning, zowel binnen als buiten.

Dit zijn de voordelen van een overkapping aan huis.

 • Met een overkapping aan huis hoeft u nooit door uw tuin te lopen om deze te betreden. Zelfs als het slecht weer is, hoeft u zo niet te aarzelen om naar buiten te stappen.
 • Een overkapping bevindt zich doorgaans dicht bij de keuken: handig wanneer jij en je partner, gezin, vrienden of andere gezelschap buiten zitten en je hapjes en drankjes wilt serveren.
 • Wilt u volledig beschut kunnen zitten, maar uw zicht behouden? Dan kiest u voor een aluminium overkapping met glazen wanden.
 • Een overkapping met wanden fungeert als extra barrière tegen kou en andere weersinvloeden. Dat verhoogt uw wooncomfort en verlaagt uw energierekening.
 • Een overkapping aan huis verhoogt de waarde van uw woning.
 • Een veranda zorgt ervoor dat u het hele jaar door over extra leefruimte beschikt.

Waarom GardenzLife.

Met de veranda’s van GardenzLife haalt u een stukje buiten naar binnen. Onze klanten zijn tevreden over onze diensten en belonen deze steevast met een hoge waardering. Als pluspunten noemen zij onder andere:

 • De gratis inmeting voorafgaand aan de feitelijke plaatsing
 • GardenzLife werkt enkel met materiaal van A-klasse
 • Tien jaar fabrieksgarantie
 • Ervaren monteurs die over de juiste certificaten beschikken

 

Kiest u voor een overkapping aan huis van GardenzLife? Dan kunt u rekenen op langdurig profijt van deze toevoeging aan uw tuin en woning!

Genieten van uw tuin, ook in de koudere maanden.

dat buiten zijn essentieel is voor de gezondheid van de mens. Moet u ook altijd even slikken wanneer de herfst aanbreekt, de temperaturen dalen en u noodgedwongen de deur weer dichthoudt? Dan bent u niet de enige. Vooral wanneer u niet dagelijks in de gelegenheid bent om erop uit te trekken in de buitenlucht, is een overkapping aan huis een ideale oplossing. Zelfs in de koude maanden kunt u van uw tuin gebruikmaken. Een variant met luxe glazen schuifwanden zorgt ervoor dat zelfs extreme weersomstandigheden u daarvan niet kunnen weerhouden.

Leidt een veranda niet tot lichtverlies?.

 • Verschijnt er een glimlach op uw gezicht wanneer u eraan denkt dat u het hele jaar door van uw tuin kunt genieten, maar vraagt u zich af welke gevolgen een overkapping aan huis voor de lichtinval binnen heeft? Uiteraard is het waar dat een overkapping hierop een negatieve invloed kan hebben. Echter is dat geheel afhankelijk van het type dat u kiest. Wanneer u voor een aluminium overkapping met ook glazen zijwanden kiest, hoeft u zich daar geheel geen zorgen over te maken!

Waarom aluminium?.

Aluminium wordt in steeds meer bouwconstructies toegepast en dat is geheel niet zonder reden. Zo heeft het materiaal in de eerste plaats een zeer lange levensduur. Van een veranda van aluminium kunt u gemiddeld zo’n 25 jaar profiteren, zonder ook maar enig omkijken te hebben naar het onderhoud ervan. Wanneer u de overkapping tweemaal per jaar schoonmaakt -met een reguliere allesreiniger of een sopje van groene zeep- is dat voldoende om de constructie in topconditie te houden. Omdat aluminium lang meegaat en prima recyclebaar is, maakt u ook nog eens een heel duurzame keuze.

Is er een vergunning nodig voor een overkapping aan huis?.

In verreweg de meeste gevallen is het niet noodzakelijk om een vergunning aan te vragen voor een overkapping aan uw woning, mits u zich aan enkele voorwaarden houdt. Zo mag de overkapping niet meer dan 30 vierkante meter zijn en mag ook niet meer dan de helft van de tuinoppervlakte beslaan of als hoofdwoning worden gebruikt. Het is raadzaam om de hoogte niet boven de drie meter te laten uitkomen. Bij twijfel kunt u het beste navraag doen bij uw gemeente.

Glazen schuifwanden, helder glas + railsysteem
Oktay van GardenzLife

Het belang van een vakman.

GardenzLife, uw specialist in overkappingen aan huis, zorgt ervoor dat uw constructie op maat snel en vakkundig geplaatst wordt. Het zelf plaatsen van een veranda wordt, wegens de nauwkeurigheid en expertise die voor deze klus nodig is, afgeraden. Door het inschakelen van een vakman kunt u rekenen op een foutloos resultaat waarvan u jarenlang plezier zult hebben.

Uw partij voor een overkapping aan huis.

Sinds onze oprichting hebben we reeds honderden veranda’s, carports en glazen schuifwanden geplaatst bij onze klanten, die stuk voor stuk tevreden zijn over onze diensten. GardenzLife staat voor service en kwaliteit en is uniek door de 100% tevredenheidsgarantie. Wij zijn pas tevreden als u dat bent en achten een project niet eerder afgerond dan wanneer u het daarmee eens bent. Wilt u meer weten over een overkapping aan huis, neemt u dan contact met ons ons op of vraagt u via onze website vrijblijvend een offerte aan.

The Cube, robuuste staanders