SEO pagina.

Met een pergola optimaal genieten van de buitenlucht.

Wilt u enigszins beschut in uw achtertuin kunnen zitten zonder dat echte tuingevoel te verliezen? Overweegt u dan eens een pergola van GardenzLife. Deze constructie laat u bij ons geheel op maat maken, zodat deze perfect aansluit op de rest van de tuin én uw woning. Zo creëert u uw nieuwe favoriete plek om heerlijk in een goed boek te verzinken of met vrienden of familie van een etentje te genieten. Met behulp van onze handige widget stelt u uw pergola zelf samen. Heeft u hulp of advies nodig? Neemt u dan gerust contact op, wij zijn u graag van dienst!

Altijd de beste kwaliteit

GardenzLife is niet de goedkoopste. Wèl de beste. Bij de kwaliteit die wij garanderen hoort het allerbeste materiaal dat er op de markt beschikbaar is. Daarnaast heeft GardenzLife enkel monteurs in dienst met aantoonbaar portfolio.

Altijd maatwerk

Geen enkele veranda, terrasoverkapping of carport is hetzelfde. En bij ieder verschillend huis zijn er aspecten waar we op moeten letten. Daarom is iedere veranda bij ons 100% maatwerk.

Geen wachttijden

Een droom wilt u het liefst zo snel mogelijk realiseren. Daarom werkt GardenzLife niet met onnodige wachttijden. Uw aanvraag wordt op dezelfde dag behandeld, waarna onze medewerkers binnen 1 werkdag contact met u opnemen.

Wat is een pergola?.

Het woord klinkt ons allen zo bekend in de oren, maar niet zelden bestaat er verwarring over wat een pergola nu precies is. Om het exact uit te leggen is dit een constructie van palen en latten, die vaak van hout of metaal is gemaakt. Een pergola plaatst men vaak tegen de gevel van een woning of een ander bestaand gebouw, maar kan ook los worden geplaatst. Het belangrijkste doel van deze openluchtstructuur is het creëren van een overkapping die schaduw geeft. Met dit decoratieve element voegt u een flinke portie karakter aan uw tuin toe en creëert u een intieme ruimte, zonder dat deze afgesloten wordt.

Wat zijn de voordelen van een pergola?.

Behalve de schaduw die deze constructie u geeft, zijn er nog meer pluspunten verbonden aan de pergola. We zetten ze voor u op een rijtje:

 

  • Zonwering: bescherming tegen felle zon op uw huid en verblinding door zonnestralen
  • Omdat deze constructie geen wanden heeft, blijft u van lichtinval genieten
  • Een prettige plek om alleen of met uw gezelschap te ontspannen
  • Beschut zitten zonder de connectie met uw tuin te verliezen

De plaatsing.

Pergola’s kunt u waar u maar wilt plaatsen. Dit geeft u dus meer vrijheid dan een veranda of terrasoverkapping, waarbij doorgaans een steunmuur nodig is. Een pergola kunt u los, maar ook tegen een bestaand gebouw aan plaatsen. Aan de andere kant dient u er rekening mee te houden dat een pergola meer seizoensgebonden is dan de andere genoemde constructies. Vooral in de lente- en zomermaanden profiteert u hiervan. Omdat hij geen muren heeft, houdt de pergola tijdens de koudere maanden geen warmte vast en biedt deze geen bescherming tegen wind.

Hierom kiest u voor GardenzLife.

Met een pergola van GardenzLife creëert u in een handomdraai meer sfeer in uw achtertuin zonder dat u ruimte hoeft in te leveren. De plaatsing gebeurt door professionele, ervaren monteurs, waardoor u kunt rekenen op jarenlang plezier van uw nieuwe constructie. Verder geven onze klanten aan voor GardenzLife te kiezen omdat:

 

  • We tien jaar fabrieksgarantie afgeven
  • We geen kosten in rekening brengen voor het inmeten
  • We enkel met de beste materialen werken die op de markt verkrijgbaar ben

Wat zijn de voordelen van aluminium?.

van dit materiaal levert een constructie met een authentiek karakter op. Houdt u echter meer van de moderne look en feel en/of bent u op zoek naar een pergola waar u nauwelijks onderhoud aan hoeft te plegen? Dan past een aluminium variant beter bij u. Een aluminium pergola heeft een gemiddelde levensduur van 25 jaar. Onderhoud is nauwelijks nodig: twee keer per jaar schoonmaken met een regulier schoonmaakmiddel en een borstel of een spons is voldoende. Bovendien is aluminium goed recyclebaar.

Een aluminium constructie als ideale basis voor klimplanten.

De keuze voor het materiaal aluminium levert u bovendien nog een extra voordeel op. De constructie wordt, om het echte buitengevoel compleet te maken, vaak gebruikt om klimplanten tegenop te laten klimmen. Wanneer een pergola van hout is gemaakt, is het risico aannemelijk dat hun hechtwortels zich hieraan vasthechten. Deze laten zich later moeilijk verwijderen en vormen dus al een uitdaging op het moment dat u het hout een behandeling wilt geven. Met een aluminium pergola voorkomt u dit probleem en creëert u een net zo sfeervolle omgeving.

Glazen schuifwanden, helder glas + railsysteem

Wat is het verschil tussen een pergola en een prieel?.

De pergola wordt nogal eens verward met het prieel en alhoewel de twee in diverse opzichten op elkaar lijken, bestaan er toch wel degelijk belangrijke verschillen. Beide zijn een losstaande overkapping met zonwering als hoofddoel, maar een prieel schermt de gebruiker meer af voor weersomstandigheden. Vrijwel elk prieel heeft tegenwoordig een rond dak en betreft een ronde of vierkante constructie. Meestal loopt het dak in een punt of is het licht opbollend.

De maximale afmeting.

Net als voor een carport, overkapping of lamellendak gelden er ook voor een pergola regels wat betreft de afmeting. Zo mag de totale oppervlakte maximaal 30 vierkante meter bedragen en mag deze niet hoger zijn dan 2,5 meter om vergunningsvrij te kunnen bouwen. U mag een pergola feitelijk overal op uw eigen grond bouwen. Echter is het raadzaam om te allen tijde bij uw gemeente te informeren om zeker te zijn van uw zaak. In principe mag iedere gemeente zijn eigen regelgeving hanteren, waardoor er vaak wordt afgeweken van de landelijk gestelde regelgeving.

Max van GardenzLife

Een klus die u aan een vakman overlaat.

Heeft u besloten een pergola aan uw tuin toe te voegen? Daar wilt u uiteraard niet meer voor betalen dan noodzakelijk is. GardenzLife streeft er niet naar de goedkoopste te zijn, maar wel de beste. Dat betekent dat wij enkel met de beste materialen en ervaren, gecertificeerde vakmensen werken. Het plaatsen van een pergola is een klus die u het beste uit handen geeft aan een professionele partij in plaats van deze zelf voor uw rekening te nemen. Er is namelijk ruime ervaring en inzicht voor nodig om tot een optimaal eindresultaat te komen.

De 100% tevredenheidsgarantie van GardenzLife.

Bij GardenzLife zijn we trots op de recensies die we van onze klanten ontvangen. Sinds onze oprichting hebben we al honderden veranda’s carports, schuifwanden en pergola’s mogen plaatsen. Daarbij hanteren wij altijd onze unieke 100% tevredenheidsgarantie. Klaar zijn we pas als u het daarmee eens bent. Via onze website vraagt u vrijblijvend een offerte aan. Heeft u behoefte aan meer informatie over een pergola, neemt u dan gerust contact met ons op!

RAL 9005, aluminium Veranda GardenzLife