SEO pagina.

Een tuinhuis met overkapping geheel naar uw wensen.

Heeft u niet de beschikking over een schuur, dan is een tuinhuis een slimme oplossing om extra opbergruimte te creëren. Wanneer u kiest voor een tuinhuis met een overkapping, laat u niet alleen een nuttig, maar ook nog eens een extra sfeervol element aan uw tuin toevoegen. De veranda, in zijn eenvoudigste vorm een afdak op palen, is een van de meest voorkomende overkappingen. Deze fungeert als verlengstuk van een tuinhuis of een woning. Luxere varianten zorgen zelfs voor een volwaardige extra leefruimte. GardenzLife realiseert een tuinhuis met overkapping naar ieders wens, waarbij u de keuze heeft uit eindeloze mogelijkheden.

The Cube, robuuste staanders
Altijd de beste kwaliteit

GardenzLife is niet de goedkoopste. Wèl de beste. Bij de kwaliteit die wij garanderen hoort het allerbeste materiaal dat er op de markt beschikbaar is. Daarnaast heeft GardenzLife enkel monteurs in dienst met aantoonbaar portfolio.

Altijd maatwerk

Geen enkele veranda, terrasoverkapping of carport is hetzelfde. En bij ieder verschillend huis zijn er aspecten waar we op moeten letten. Daarom is iedere veranda bij ons 100% maatwerk.

Geen wachttijden

Een droom wilt u het liefst zo snel mogelijk realiseren. Daarom werkt GardenzLife niet met onnodige wachttijden. Uw aanvraag wordt op dezelfde dag behandeld, waarna onze medewerkers binnen 1 werkdag contact met u opnemen.

Wat is het verschil tussen een tuinhuis met overkapping en een terrasoverkapping.

Niet zelden worden de termen overkapping en veranda door elkaar gehaald. Echter bestaat er een subtiel verschil, dat te maken heeft met de plek waar het bouwwerk wordt geplaatst. Zo bevindt een veranda zich per definitie aan de zijkant van een tuinhuisje of woning, maar is dat voor een terrasoverkapping niet altijd het geval. Dit kan namelijk ook een vrijstaande constructie zijn die u op iedere gewenste plek in uw tuin kunt laten neerzetten. Kiest u voor een tuinhuis met overkapping? Dan bent u bij GardenzLife te allen tijde aan het juiste adres.

Vaker en langer genieten van uw eigen tuin.

Een tuinhuis met een overkapping kan een waardevolle toevoeging voor ook uw tuin zijn. Om daarvan echt te kunnen spreken, is het natuurlijk belangrijk dat de constructie exact de uitstraling heeft waar u de voorkeur aan geeft. U zult er immers flink wat uren gebruik van maken, zeker in de zomermaanden. Maar ook voor en na het hoogseizoen zorgt een tuinhuis met overkapping ervoor dat u vaker en langer in uw eigen tuin tot rust kunt komen. Bovendien brengt deze constructie nog enkele andere (praktische) voordelen met zich mee, die we hieronder voor u op een rijtje zetten.

Van welke voordelen profiteert u zoal.

Er bestaan tal van redenen om te kiezen voor een tuinhuis met overkapping. Deze kunnen als volgt luiden:

 • Een tuinhuis met overkapping biedt u meer opbergruimte, waardoor ook uw tuin er opgeruimder uitziet en waardevolle spullen (tuinmeubilair, barbecue) beschermd blijven.
 • U kunt onbezorgd genieten van een kopje koffie, een maaltijd of een goed boek in de buitenlucht van uw eigen tuin, ook als het een klein beetje regent.
 • Barbecueën kan altijd, ook als het weer eens wat minder meezit.
 • Een tuinhuis met overkapping zorgt voor een waardestijging van uw woning

Uiteraard dient u er rekening mee te houden dat een tuinhuis met overkapping een gedeelte van uw tuin in beslag neemt, waardoor deze keuze vooral aantrekkelijk is wanneer u over een tuin met voldoende ruimte beschikt.

De mogelijkheid van een terrasoverkapping aan uw woning.

Behalve aan een tuinhuis kan GardenzLife ook een terrasoverkapping aan uw woning maken. Ook op deze manier komt uw tuin tot leven en kunt u gedurende het grootste deel van het jaar van uw tuin genieten. U zit ook dan namelijk altijd overdekt en droog. Wilt u zelfs in de koudste maanden van het jaar gebruikmaken van uw tuin? Dan kiest u voor een terrasoverkapping met luxe glazen schuifwanden. Weer en wind gooien vanaf nu nooit meer roet in het eten!

Glazen schuifwanden, helder glas + railsysteem

Redenen om voor GardenzLife te kiezen.

Met een tuinhuis met overkapping van GardenzLife haalt u een stukje buiten naar binnen. Onze gecertificeerde monteurs beschikken over jarenlange ervaring en werken met uitsluitend de beste materialen. Dit betekent dat u er zeker van kunt zijn dat wij een project realiseren waarvan u langdurig plezier zult hebben. Bij GardenzLife rekent u op:

 

 • Gratis inmeting voorafgaand aan plaatsing: onze monteurs meten alle maten tot de millimeter exact op, zonder enige extra kosten
 • Bij ons kunt u rekenen op een fabrieksgarantie van maar liefst tien jaar
 • GardenzLife werkt enkel met het beste materiaal dat op de markt verkrijgbaar is

Maximaal profiteren van een van aluminium vervaardigd tuinhuis met overkapping.

Bent u een liefhebber van moderne vormgeving, dan is een tuinhuis met overkapping van GardenzLife zeker iets voor u. Wij zijn specialist in onder andere aluminium overkappingen en carports. Deze geven een modern, maar tegelijkertijd rustiek gevoel aan iedere tuin. Bovendien gaat het gebruik van aluminium samen met enkele praktische voordelen:

 

 • Aluminium is onderhoudsvrij: twee maal per jaar een schoonmaakbeurt met een tuinslang (geen hogedrukreiniger!) of een zachte borstel is voldoende
 • GardenzLife gebruikt uitsluitend aluminium van A-kwaliteit
 • Het materiaal is gepoedercoat en roestvrij: zelfs de meest extreme weersomstandigheden krijgen zo geen grip op de constructie
 • In tegenstelling tot een houten tuinhuis met overkapping heeft aluminium na de montage geen extra behandeling nodig
 • Aluminium trekt geen schimmel of ongedierte aan

 

Omdat aluminium licht en tegelijkertijd ijzersterk materiaal is, zijn er zelfs voor grotere tuinhuizen met overkapping een beperkt aantal staanders nodig. Uw ruimte kunt u dus optimaal benutten. Wat we hierboven in de lijst met voordelen nog niet hadden genoemd, is het feit dat het materiaal ook goed bestand is tegen uv-licht en warmte. Zelfs op de warmste zomerdagen hoeft u zo niet bang te zijn dat uw tuinhuis met overkapping te heet wordt.

The Cube, robuuste staanders
Aluminium carport, hierdoor kunt u gemakkelijk uw auto stallen

Een minimale ecologische voetafdruk.

Alhoewel deze reden nauwelijks als hoofdreden wordt genoemd om voor een aluminium tuinhuis met overkapping te kiezen, blijft ook uw ecologische voetafdruk met deze keuze beperkt. Aluminium heeft een lange levensduur en laat zich ook nog eens prima recyclen. Fijn voor u én het milieu!

Een tuinhuis met overkapping: wij hanteren de 100% tevredenheidsgarantie.

Iedere woningbezitter heeft zo zijn eigen smaak en voorkeuren. Iets wat we bij GardenzLife maar al te goed begrijpen. Daarom bieden wij ook oplossingen op maat aan. We denken graag met u mee om precies dat tuinhuis met overkapping te realiseren dat u voor ogen heeft. Zelfs wanneer u deze geheel op maat laat maken, betreft de levertijd bij ons slechts maximaal vier weken. Ons bedrijf staat voor kwaliteit en service en hanteert een unieke tevredenheidsgarantie. Wij beschouwen onze klus pas als geslaagd wanneer u 100% tevreden bent over uw tuinhuis met overkapping.