Veranda’s.

Wij realiseren veranda’s met eindeloze mogelijkheden. Heeft u een compleet bouwpakket nodig om zelf uw veranda te bouwen, of wilt u volledig ontzorgd worden? Bij Gardenzlife is het allebei mogelijk!
0 +
Projecten gerealiseerd
0 +
Jaar ervaring
0 %
Tevredenheidsgarantie
Aluminium veranda, luxe en moderne tuinkamer

Wij realiseren de veranda van uw dromen.

De veranda’s van GardenzLife brengen uw tuin tot leven. De mogelijkheden voor onze veranda’s zijn bijna eindeloos. Op basis van uw wensen ontwerpen wij de veranda van uw dromen, die naadloos aansluit bij uw interieur en/of uw woning. Met een veranda/terrasoverkapping van GardenzLife geniet u het hele jaar door van uw tuin. U zit namelijk altijd overdekt en droog. Ook in de koudere maanden gebruik maken van uw tuin? Kies dan voor een veranda/terrasoverkapping met luxe glazen schuifwanden. Zo kunt u zelfs in de koudere maanden genieten van uw tuin, terwijl u beschut en uit de wind zit. Dat klinkt heerlijk, toch?

In ons eerste gesprek luisteren wij goed naar uw wensen, waarna wij geheel vrijblijvend een ontwerp op maat maken. Ook extra opties bespreken we, zoals luxe glazen schuifwanden,  LED-verlichting of zonwering voor in uw veranda.

 

Veranda glazendak, strak en modern

Portfolio.

Sinds de oprichting van GardenzLife hebben we al 250+ terrasoverkappingen mogen plaatsen. Onze klanten waarderen onze uitstekende service, kwalitatieve materialen en luxe, exclusieve ontwerpen.

100% tevredenheid garantie.

Bij GardenzLife vinden we het erg belangrijk dat u 100% tevreden bent met uw veranda/terrasoverkapping. Wij bieden daarom ook een unieke tevredenheidsgarantie. Bent u niet tevreden met het geleverde resultaat? Dan doen wij er àlles aan om u alsnog 100% tevreden te krijgen.

Monique van Geel

5/5

2022

- Helmond

Een fantastische ervaring met deze organisatie! Komen afspraken na, zijn vriendelijk en denken mee. Niets is ze teveel en alles met een glimlach! Wij zijn zeer positief verrast! Deze mensen geven je als klant een WoW ervaring.

Thea Bisschop

5/5

2022

- Winschoten

Snelle harde werkers en netjes!
Ook hartstikke aardig en als er wensen zijn kun je zo me ze doornemen,echt top!

Ingrid Ducaneaux

5/5

2022

- Vlaardingen

Vakmannen

voordelen op een rij.

Met de veranda’s van GardenzLife haalt u een stukje buiten naar binnen. Door onze ervaren monteurs en uitstekende materialen bent u gegarandeerd van langdurig plezier van uw terrasoverkapping.

Aluminium veranda, luxe en moderne tuinkamer
Aluminium veranda, luxe en moderne tuinkamer

Heb je nog vragen?

Wij begrijpen het als u nog vragen heeft over het plaatsen van een veranda. Het is immers een grote aankoop, waarvan u gegarandeerd wil zijn van een goedlopend proces. Wij hebben de meest gestelde vragen voor u op een rij gezet. Staat uw vraag er niet bij? Neem contact met ons op via: 085 087 23 09

Een veranda van GardenzLife start vanaf €2700. Houd er rekening mee dat deze prijs kan stijgen door aanvullende opties zoals een luxe glazen schuifwanden, LED verlichting of zonweringen.

Voordat wij een veranda plaatsen, moeten we natuurlijk alle maten tot op de millimeter exact meten. Het inmeten van jouw veranda doen wij zonder kosten!

Omdat onze veranda’s volledig op maat ontworpen en gemaakt worden, is de levertijd 2 tot 4 weken.

Benieuwd naar
de laatste tuin inovaties.

Meer informatie nodig? Download dan snel onze brochure voor meer informatie over onze producten!

Gratis Brochure