Zonwering.

Met de zonwering van GardenzLife geniet je ook in de warme zomermaanden van je veranda. De zonwering zorgt voor voldoende beschutting tegen de zon, en houdt de temperatuur zelfs in de volle zon koel.
0 +
Projecten gerealiseerd
0 +
Jaar ervaring
0 %
Tevredenheidsgarantie
Zonwering op een glazendak veranda

Breng uw overkapping tot leven.

De zonwering van GardenzLife brengt uw overkapping tot leven. Met onze luxe zonwering heeft u geen last meer van warmte door de zon. De zonwering van GardenzLife is met uitstekend materiaal gemaakt daarom gaan ze jarenlang mee. De zonwering heeft een aluminium railing en een waterbestendig doek.

Veranda Zonwering, luxe moderne uitstraling

Portfolio.

Sinds de oprichting van GardenzLife hebben we al 250+ zonweringen mogen plaatsen. Onze monteurs zorgen ervoor dat de zonweringen naadloos worden geïntegreerd in uw zonwering. Functioneel èn mooi!

100% tevredenheid garantie.

Bij GardenzLife vinden we het erg belangrijk dat u 100% tevreden bent met uw zonwering . Wij bieden daarom ook een unieke tevredenheidsgarantie. Bent u niet tevreden met het geleverde resultaat? Dan doen wij er àlles aan om u alsnog 100% tevreden te krijgen.

Monique van Geel

5/5

2022

- Helmond

Een fantastische ervaring met deze organisatie! Komen afspraken na, zijn vriendelijk en denken mee. Niets is ze teveel en alles met een glimlach! Wij zijn zeer positief verrast! Deze mensen geven je als klant een WoW ervaring.

Thea Bisschop

5/5

2022

- Winschoten

Snelle harde werkers en netjes!
Ook hartstikke aardig en als er wensen zijn kun je zo me ze doornemen,echt top!

Ingrid Ducaneaux

5/5

2022

- Vlaardingen

Vakmannen

voordelen op een rij.

Met de zonwering van GardenzLife geniet u het hele jaar van uw veranda. Zelfs in de hete zomers. Door onze ervaren monteurs en uitstekende materialen bent u gegarandeerd van langdurig plezier van uw zonwering.

Aluminium veranda, luxe en moderne tuinkamer
Aluminium veranda, luxe en moderne tuinkamer

Heb je nog vragen?

Wij begrijpen het als u nog vragen heeft over het plaatsen van een zonwering. Het is immers een grote aankoop, waarvan u gegarandeerd wil zijn van een goedlopend proces. Wij hebben de meest gestelde vragen voor u op een rij gezet. Staat uw vraag er niet bij? Neem contact met ons op via: 085 087 23 09

Jazeker. Onze monteurs komen graag langs voor een inmeting. Dit doen we gratis.

Wij streven naar een levertijd van maximaal 6 weken. Duurt dit langer? Dan krijgt u de zonwering gratis.

Ja! Wij hebben altijd een kleur beschikbaar die bij uw veranda past.

Benieuwd naar
de laatste tuin inovaties.

Meer informatie nodig? Download dan snel onze brochure voor meer informatie over onze producten!

Gratis Brochure