Binnen 14 werkdagen monteren
Betaal na plaatsing
Geen inmeet- & voorrij kosten
De beste kwaliteit
Previous slide
Next slide

The Cube.

Bent u op zoek naar een unieke en stijlvolle veranda om de uitstraling van uw tuin naar een hoger niveau te tillen? Met onze GardenzLife Cube realiseert u die wens. En hoe! Het moderne, kubistische design zorgt namelijk voor een èchte eyecatcher in uw tuin.
0 +
Projecten gerealiseerd
0 +
Jaar ervaring
0 %
Tevredenheidsgarantie

Een echte eyecatcher in uw tuin .

Transformeer uw tuin naar een plek waar meer mogelijk is. De Cube is exclusief door GardenzLife ontwikkeld en is dankzij een modern design een echte eyecatcher in uw tuin. De Cube is een exclusieve tuinkamer met zij- en voorwanden zodat u volledig beschut in uw tuin kunt zitten. Ideaal voor als de weersomstandigheden iets minder goed zijn, zoals de herfst en winter.

Gerealiseerde droomprojecten.

Sinds de oprichting van GardenzLife hebben we al 100+  Cubes mogen plaatsen. Onze klanten waarderen onze uitstekende service, kwalitatieve materialen en luxe, exclusieve ontwerpen.

The Cube

Het moderne, kubistische design zorgt namelijk voor een èchte eyecatcher in uw tuin.

Aluminium veranda

Deze aluminium veranda zorgt voor extra luxe in uw tuin. Deze tuinkamer is te gebruiken in alle 4 seizoenen van het jaar.

Veranda met screens

Met deze elektrische screens wordt uw veranda compleet gemaakt. Super handig natuurlijk als de zon volop aan het schijnen is

Maartje Vergeer

5/5

2023

We zijn heel tevreden met de serre overkapping die we bij GardenzLife hebben aangeschaft. Het contact verliep prettig, altijd bereikbaar voor vragen. De overkapping kon na een week al geplaatst worden en is prachtig van kwaliteit. We kregen aan het einde van de plaatsing nog een bosje bloemen en flesje drank. Een warm gebaar.

Karel Sterrenburg

5/5

2023

Goede service en duidelijke informatie gekregen. Jullie brochure is perfect, kort en duidelijk. Snelle levering en zichtbare kwaliteit. Nu hoeven we alleen maar ervan te genieten, kom maar op met die zon.

PatenCin de Groot

5/5

2023

Prima prijs kwaliteit verhouding. Prima kerels.

Monique van Geel

5/5

2022

- Helmond

Een fantastische ervaring met deze organisatie! Komen afspraken na, zijn vriendelijk en denken mee. Niets is ze teveel en alles met een glimlach! Wij zijn zeer positief verrast! Deze mensen geven je als klant een WoW ervaring.

Thea Bisschop

5/5

2022

- Winschoten

Snelle harde werkers en netjes!
Ook hartstikke aardig en als er wensen zijn kun je zo me ze doornemen,echt top!

Ingrid Ducaneaux

5/5

2022

- Vlaardingen

Vakmannen

100% tevredenheid garantie.

Bij GardenzLife vinden we het erg belangrijk dat u 100% tevreden bent met uw Cube. Wij bieden daarom ook een unieke tevredenheidsgarantie. Bent u niet tevreden met het geleverde resultaat? Dan doen wij er àlles aan om u alsnog 100% tevreden te krijgen.

Zonwering & Screen

Pergola

Aluminium veranda, luxe en moderne tuinkamer

Veranda’s

Aluminium carport, hierdoor kunt u gemakkelijk uw auto stallen

Carports

Mira DeLuxe

Overige diensten.

GardenzLife is uw specialist in het transformeren van uw tuin met o.a. veranda’s, terrasoverkappingen en carports. Laat uw droom nu werkelijkheid worden.

Hoeveel kost een cube?

Een cube van GardenzLife start vanaf €5040. Houd er rekening mee dat deze prijs kan stijgen door aanvullende opties zoals een aluminium wand, LED verlichting en zonnewering.

Is de cube een waardevolle investering?

Een cube is altijd een waardevolle investering. Een cube geeft namelijk direct een ruimtelijker effect zonder grote verbouwing! Ook geeft de cube u de mogelijkheid om het hele jaar door te kunnen genieten van uw tuin. U zit namelijk lekker droog en beschut

Hoelang duurt de levering van de Cube?

Binnen zes weken staat de moderne en luxe Cube bij u in de tuin.

Heb je nog vragen?

Heeft u vragen over het plaatsen van een veranda, terrasoverkapping, carport of glazen schuifwanden? Neem gerust contact op met een van onze medewerkers.
Zij helpen u graag verder!

info@gardenzlife.nl
+316 52 73 1905

Benieuwd naar
de laatste tuin inovaties.

Meer informatie nodig? Download dan snel onze brochure voor meer informatie over onze producten!

Gratis Brochure