The Cube.

Bent u op zoek naar een unieke en stijlvolle veranda om de uitstraling van uw tuin naar een hoger niveau te tillen? Met onze GardenzLife Cube realiseert u die wens. En hoe! Het moderne, kubistische design zorgt namelijk voor een èchte eyecatcher in uw tuin.
0 +
Projecten gerealiseerd
0 +
Jaar ervaring
0 %
Tevredenheidsgarantie

Een echte eyecatcher in uw tuin .

Transformeer uw tuin naar een plek waar meer mogelijk is. De Cube is exclusief door GardenzLife ontwikkeld en is dankzij een modern design een echte eyecatcher in uw tuin. De Cube is een exclusieve tuinkamer met zij- en voorwanden zodat u volledig beschut in uw tuin kunt zitten. Ideaal voor als de weersomstandigheden iets minder goed zijn, zoals de herfst en winter.

Portfolio.

Sinds de oprichting van GardenzLife hebben we al 100+  Cubes mogen plaatsen. Onze klanten waarderen onze uitstekende service, kwalitatieve materialen en luxe, exclusieve ontwerpen.

100% tevredenheid garantie.

Bij GardenzLife vinden we het erg belangrijk dat u 100% tevreden bent met uw Cube. Wij bieden daarom ook een unieke tevredenheidsgarantie. Bent u niet tevreden met het geleverde resultaat? Dan doen wij er àlles aan om u alsnog 100% tevreden te krijgen.

Monique van Geel

5/5

2022

- Helmond

Een fantastische ervaring met deze organisatie! Komen afspraken na, zijn vriendelijk en denken mee. Niets is ze teveel en alles met een glimlach! Wij zijn zeer positief verrast! Deze mensen geven je als klant een WoW ervaring.

Thea Bisschop

5/5

2022

- Winschoten

Snelle harde werkers en netjes!
Ook hartstikke aardig en als er wensen zijn kun je zo me ze doornemen,echt top!

Ingrid Ducaneaux

5/5

2022

- Vlaardingen

Vakmannen

voordelen op een rij.

Met de Cube van GardenzLife krijgt u geen schade meer op de auto door vallende. Door onze ervaren monteurs en uitstekende materialen bent u gegarandeerd van langdurig plezier van uw carports.

Aluminium veranda, luxe en moderne tuinkamer
Aluminium veranda, luxe en moderne tuinkamer

Heb je nog vragen?

Wij begrijpen het als u nog vragen heeft over het plaatsen van een cube . Het is immers een grote aankoop, waarvan u gegarandeerd wil zijn van een goedlopend proces. Wij hebben de meest gestelde vragen voor u op een rij gezet. Staat uw vraag er niet bij? Neem contact met ons op via: 085 087 23 09

Een cube van GardenzLife start vanaf €5040. Houd er rekening mee dat deze prijs kan stijgen door aanvullende opties zoals een aluminium wand, LED verlichting en zonnewering.

Een cube is altijd een waardevolle investering. Een cube geeft namelijk direct een ruimtelijker effect zonder grote verbouwing! Ook geeft de cube u de mogelijkheid om het hele jaar door te kunnen genieten van uw tuin. U zit namelijk lekker droog en beschut

Binnen zes weken staat de moderne en luxe Cube bij u in de tuin.

Benieuwd naar
de laatste tuin inovaties.

Meer informatie nodig? Download dan snel onze brochure voor meer informatie over onze producten!

Gratis Brochure