Binnen 14 werkdagen monteren
Betaal na plaatsing
Geen inmeet- & voorrij kosten
De beste kwaliteit
Previous slide
Next slide

Over Gardenzlife

GardenzLife is dé specialist in luxe terrasoverkappingen, veranda’s, tuinkamers, glazen schuifwanden en carports. Onze klanten krijgen een echte tuin transformatie, en onze producten creëren een echt vakantiegevoel. Daar doen we het voor! Onze ervaren monteurs zorgen daarnaast voor de perfecte installatie en afwerking. Mochten er toch problemen ontstaan? Dan staat onze service-afdeling meteen voor u klaar.

 

Sinds de oprichting heeft GardenzLife al meer dan 250 veranda’s, carports en glazen schuifwanden mogen plaatsen. Onze klanten weten ons niet voor niets goed te vinden. Op Google worden wij beoordeeld met een 5 van de 5 sterren! 

Oktay van GardenzLife

Onze missie.

GardenzLife streeft naar perfectie. Het is dan ook onze missie om iedere tuin in Nederland om te toveren naar een paradijs voor uzelf. Want in een tuin waarin u zich fijn voelt, kunt u pas echt genieten alsof u op vakantie bent.

Iedere medewerker van GardenzLife draagt diezelfde missie uit. Dit merk je in ons vakmanschap, ervaring en de service die wij naar u als klant bieden. 

Onze kernwaarden.

Altijd de beste kwaliteit

GardenzLife is niet de goedkoopste. Wèl de beste. Bij de kwaliteit die wij garanderen hoort het allerbeste materiaal dat er op de markt beschikbaar is. Daarnaast heeft GardenzLife enkel monteurs in dienst met aantoonbaar portfolio.

Altijd maatwerk

Geen enkele veranda, terrasoverkapping of carport is hetzelfde. En bij ieder verschillend huis zijn er aspecten waar we op moeten letten. Daarom is iedere veranda bij ons 100% maatwerk.

Geen wachttijden

Een droom wilt u het liefst zo snel mogelijk realiseren. Daarom werkt GardenzLife niet met onnodige wachttijden. Uw aanvraag wordt op dezelfde dag behandeld, waarna onze medewerkers binnen 1 werkdag contact met u opnemen.

Monique van Geel

5/5

2022

- Helmond

Een fantastische ervaring met deze organisatie! Komen afspraken na, zijn vriendelijk en denken mee. Niets is ze teveel en alles met een glimlach! Wij zijn zeer positief verrast! Deze mensen geven je als klant een WoW ervaring.

Thea Bisschop

5/5

2022

- Winschoten

Snelle harde werkers en netjes!
Ook hartstikke aardig en als er wensen zijn kun je zo me ze doornemen,echt top!

Ingrid Ducaneaux

5/5

2022

- Vlaardingen

Vakmannen

Opdrachtgevers
aan het woord.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis.

0 +
Omgetoverd tuinen
0 +
Jaar ervaring

Gardenzlife team.

Bij Gardenzlife BV hebben we een diepe liefde voor ons werk en streven we naar perfectie in elk project dat we ondernemen. We zijn toegewijde kunstenaars, niet zomaar een montage team, die beloven elke opdracht uit te voeren met ongeëvenaarde toewijding en vakmanschap. Met jarenlange ervaring en expertise in de montage industrie, streven we naar op maat gemaakte resultaten die verder gaan dan de verwachtingen van onze klanten. We geloven in goed luisteren naar uw behoeften en visie, omdat we begrijpen dat elk project uniek is. Uw droom is onze missie.

Zonwering op een glazendak veranda

Zonwering

The Cube

Pergola

Aluminium veranda, luxe en moderne tuinkamer

Veranda’s

Aluminium carport, hierdoor kunt u gemakkelijk uw auto stallen

Carports

Mira DeLuxe Lamellendak

Mira DeLuxe

Onze diensten.

GardenzLife is uw specialist in het transformeren van uw tuin met o.a. veranda’s, terrasoverkappingen en carports. Laat uw droom nu werkelijkheid worden.

Onze prijzen zijn inderdaad incl montagekosten

Na het goedkeuren van de offerte komen we inmeten. Na de inmeting, kunnen we binnen 14 dagen al monteren

Nee. bij ons hoeft u geen aanbetaling te doen. Na het plaatsen, ontvang u een factuur van ons

Jazeker. We hebben een nieuw Showroom in Elst en een heerlijk bakje koffie staat voor u klaar

dat is zeker mogelijk. vraag naar de voorwaardes

Heb je een vraag voor ons?

Wij begrijpen dat er mogelijk vragen zijn over Gardenzlife en de diensten die wij aanbieden. Daarom hebben wij een uitgebreide lijst met veelgestelde vragen. Ons doel is om ervoor te zorgen dat u alle informatie heeft die u nodig heeft om weloverwogen beslissingen te nemen over onze diensten.

Als uw vraag niet vermeld staat in onze FAQ sectie, maakt u zich geen zorgen. Wij horen graag van u zodat wij u de antwoorden kunnen geven die u zoekt. Ons team staat altijd klaar om u te helpen met eventuele vragen die u heeft. Onze toewijding is om u de best mogelijke klantbeleving te bieden en we kijken ernaar uit om u van dienst te zijn.

info@gardenzlife.nl
+316 52 73 1905

Kom je gezellig op de koffie in onze nieuwe showroom?

Heeft u vragen over het plaatsen van een veranda, terrasoverkapping, carport of glazen schuifwanden? Neem gerust contact op met een van onze medewerkers. Zij helpen u graag verder!

info@gardenzlife.nl
+316 52 73 1905