Over ons.

GardenzLife is dé specialist in luxe terrasoverkappingen, veranda’s, tuinkamers, glazen schuifwanden en carports. Onze klanten krijgen een echte tuin transformatie, en onze producten creëren een echt vakantiegevoel. Daar doen we het voor! Onze ervaren monteurs zorgen daarnaast voor de perfecte installatie en afwerking. Mochten er toch problemen ontstaan? Dan staat onze service-afdeling meteen voor u klaar.

 

Sinds de oprichting heeft GardenzLife al meer dan 250 veranda’s, carports en glazen schuifwanden mogen plaatsen. Onze klanten weten ons niet voor niets goed te vinden. Op Google worden wij beoordeeld met een 5 van de 5 sterren! 

Onze missie.

GardenzLife streeft naar perfectie. Het is dan ook onze missie om iedere tuin in Nederland om te toveren naar een paradijs voor uzelf. Want in een tuin waarin u zich fijn voelt, kunt u pas echt genieten alsof u op vakantie bent.

Iedere medewerker van GardenzLife draagt diezelfde missie uit. Dit merk je in ons vakmanschap, ervaring en de service die wij naar u als klant bieden. 

Onze kernwaarden!

Altijd de beste kwaliteit

GardenzLife is niet de goedkoopste. Wèl de beste. Bij de kwaliteit die wij garanderen hoort het allerbeste materiaal dat er op de markt beschikbaar is. Daarnaast heeft GardenzLife enkel monteurs in dienst met aantoonbaar portfolio.

Altijd maatwerk

Geen enkele veranda, terrasoverkapping of carport is hetzelfde. En bij ieder verschillend huis zijn er aspecten waar we op moeten letten. Daarom is iedere veranda bij ons 100% maatwerk.

Geen wachttijden

Een droom wilt u het liefst zo snel mogelijk realiseren. Daarom werkt GardenzLife niet met onnodige wachttijden. Uw aanvraag wordt op dezelfde dag behandeld, waarna onze medewerkers binnen 1 werkdag contact met u opnemen.

Ons team.

Kom gezellig op de koffie in onze showroom?

Heeft u vragen over het plaatsen van een veranda, terrasoverkapping, carport of glazen schuifwanden? Neem gerust contact op met een van onze medewerkers. Zij helpen u graag verder!

info@gardenzlife.nl
+316 52 73 1905