Binnen 14 werkdagen monteren
Betaal na plaatsing
Geen inmeet- & voorrij kosten
De beste kwaliteit
Vorige slide
Volgende slide

Partners in het verkopen van de mooiste Veranda's.

Dit is een faketekst. Alles wat hier staat is slechts om een indruk te geven van het grafische effect van tekst op deze plek. Wat u hier leest is een voorbeeldtekst. Deze wordt later vervangen door de uiteindelijke tekst, die nu nog niet bekend is. De faketekst is dus een tekst die eigenlijk nergens over gaat. Het grappige is, dat mensen deze toch vaak lezen. Zelfs als men weet dat het om een faketekst gaat, lezen ze toch door.

Dit is een faketekst. Alles wat hier staat is slechts om een indruk te geven van het grafische effect van tekst op deze plek. Wat u hier leest is een voorbeeldtekst.

Word partner van GardenzLife!

De ‘’Gardenzlife Luxury Outdoor Partnership’’ biedt diverse voordelen. In de eerste plaats presenteren wij een breed scala aan innovatieve en milieuvriendelijke producten. Met ons uitgebreide assortiment en onze jarenlange ervaring, kun je jouw klanten een gepersonaliseerde buitenruimte bieden die aan hun wensen voldoet en hen positief verrast. Bovendien krijg je exclusieve toegang tot ons GTC (Gardenzlife Training Centrum) dealerprogramma, waarin wij jou en/of het verkoopteam voorzien van training, marketingmateriaal en technische team ondersteunen van het monteren van overkappingen. Met onze deskundigheid en jarenlange ervaring in de sector, helpen we je om succesvolle verkopen te realiseren en je bedrijf te laten groeien!

Samenwerken aan een betere toekomst.

Dit is een faketekst. Alles wat hier staat is slechts om een indruk te geven van het grafische effect van tekst op deze plek. Wat u hier leest is een voorbeeldtekst. Deze wordt later vervangen door de uiteindelijke tekst, die nu nog niet bekend is.

Zonwering & Screen

The Cube

Pergola

Veranda’s

Aluminium carport, hierdoor kunt u gemakkelijk uw auto stallen

Carports

Gardenzlife Lamellendak

Onze diensten.

GardenzLife is uw specialist in het transformeren van uw tuin met o.a. veranda’s, terrasoverkappingen en carports. Laat uw droom nu werkelijkheid worden.

Ga voor GardenzLife als je echte luxe wil.

GardenzLife levert perfectie op maat met ervaren monteurs, top materiaal en een glimlach voor uw veranda, carport of zonwering. Het buitenleven wordt binnen gehaald voor meer comfort.

Volledig naar wens.

Al onze veranda's zijn maatwerk. En dat ademt kwaliteit, exclusiviteit en luxe. Bij ons kunt u een veranda volledig personaliseren naar eigen wens. Exact zoals u in gedachten heeft.

Geen wachttijden.

Droomt u al weken van die prachtige veranda in uw tuin? Bij GardenzLife verwezenlijken wij dromen. En daar wilt u niet op wachten. Daarom hanteert GardenzLife geen wachttijden.

Kwaliteit staat bij ons op #1.

GardenzLife werkt enkel met de beste materialen en de beste monteurs, waardoor u gegarandeerd bent van een prachtige veranda.

Tuinen omgetoverd
0 +
Jaar ervaring
0 +
Klanttevredenheid
0 %
Tuinen omgetoverd
0 +
Over GardenzLife.

GardenzLife is een bedrijf gespecialiseerd in luxe terrasoverkappingen, veranda’s, tuinkamers, schuifwanden en nog veel meer. Noem ons gerust een specialist in het transformeren van uw tuin. We krijgen van veel klanten te horen dat ze zich weer ècht geweldig voelen in hun tuin, en dat onze producten een vakantiegevoel in huis creëren. Daar doen we het natuurlijk voor! Onze vrolijke en ervaren monteurs zorgen daarnaast voor de perfecte installatie en afwerking. Mochten er toch problemen ontstaan? Dan staat onze service-afdeling meteen voor u klaar. 

Gardenzlife team.

Maartje Vergeer

5/5

2023

We zijn heel tevreden met de serre overkapping die we bij GardenzLife hebben aangeschaft. Het contact verliep prettig, altijd bereikbaar voor vragen. De overkapping kon na een week al geplaatst worden en is prachtig van kwaliteit. We kregen aan het einde van de plaatsing nog een bosje bloemen en flesje drank. Een warm gebaar.

Karel Sterrenburg

5/5

2023

Goede service en duidelijke informatie gekregen. Jullie brochure is perfect, kort en duidelijk. Snelle levering en zichtbare kwaliteit. Nu hoeven we alleen maar ervan te genieten, kom maar op met die zon.

PatenCin de Groot

5/5

2023

Prima prijs kwaliteit verhouding. Prima kerels.

Monique van Geel

5/5

2022

- Helmond

Een fantastische ervaring met deze organisatie! Komen afspraken na, zijn vriendelijk en denken mee. Niets is ze teveel en alles met een glimlach! Wij zijn zeer positief verrast! Deze mensen geven je als klant een WoW ervaring.

Thea Bisschop

5/5

2022

- Winschoten

Snelle harde werkers en netjes!
Ook hartstikke aardig en als er wensen zijn kun je zo me ze doornemen,echt top!

Ingrid Ducaneaux

5/5

2022

- Vlaardingen

Vakmannen

Gardenzlife sponsort.

Kom je gezellig op de koffie in onze nieuwe showroom?

Heeft u vragen over het plaatsen van een veranda, terrasoverkapping, carport of glazen schuifwanden? Neem gerust contact op met een van onze medewerkers. Zij helpen u graag verder!

info@gardenzlife.nl
+316 52 73 1905

Droom je van een samenwerking?.

Ben je een vakman in het creëren van weelderige buitenomgevingen? Of heb je een bedrijf dat streeft naar perfectie in het leveren van hoogwaardige buitenoplossingen? Laten we samenwerken en de horizon verbreden!